top of page

små & stora MÖTEN

Söker ditt företag en trevlig konferensmiljö? Då har du hittat rätt, hos oss på Hamnmagasinet erbjuder vi konferensrum som passar både större och mindre konferenser. Hos oss kan du och dina kollegor dessutom äta lunch gjord på kvalitativa och närproducerade råvaror utan att lämna byggnaden. Helt perfekt! Har du några frågor om lokalen, bokning eller material till konferensen? Kontakta oss så berättar vi mer!

closeup-image-of-hands-writing-on-blank-notebook-o-2021-10-21-03-32-00-utc_edited.jpg

Halvdag

Halvdag fm 08.00-12.00 
Halvdag em
13.00-17.00
Lunch 12-13

 • ​Frukt

 • Godis

 • Vatten

 • 1 fika

 • Lunch

Tips! Lägg till ankomstkaffe för 25 kr exkl. moms

424 kr/person exkl. moms + lokalhyra

Heldag

Heldag 08.00-17.00
Lunch 12-13

 • ​Frukt

 • Godis

 • Vatten

 • 2 fika

 • Lunch

Tips! Lägg till ankomstkaffe för 25 kr exkl. moms

545 kr/person exkl. moms + lokalhyra

Tillgång till lokal 30 min innan

Bakfickan

Bakfickan är vårt nya charmiga konferensrum beläget i Hamnmagasinets gamla sjökontor med utsikt över Svartån. Rummet passar perfekt för en mindre grupp på upp till 12 personer som söker en personlig och mysig atmosfär. Rummets unika läge och historiska känsla ger en extra touch till möten. 

Möblering

​Stryelsesittning 10-12 personer

Teknik

Hdmi, konferensblock, blädderblock, 55 tums tv

lokalhyra

1500 kr exkl. moms

20221014_193018.jpg
20220115_185513.jpg

Festvåningen

Hamnmagasinets festvåning är det perfekta valet för din nästa konferens. Med plats för upp till 80 personer i unika lokaler med högt i tak, erbjuder festvåningen en flexibilitet som passar alla slags event. Rummen är utrustade med all den teknik du behöver, såsom projektor, konferensblock och blädderblock, samt möjlighet till flera olika möbleringar för att passa just dina behov.

Möblering

 • Bio sittning  x pers

 • Skolsittning x pers

 • Styrelsesittning x pers

 • Grupper x pers

Teknik

Hdmi, konferensblock, blädderblock, projektor

lokalhyra

2500 kr exkl. moms

"Förutom att lokalerna var trevliga var lunchen det allra bästa! Uppskattat av alla. Stort tack!"

1C0A6864_edited.jpg

Lunch

Hos oss kan du och dina kollegor dessutom äta god husmanslunch gjord på kvalitativa och närproducerade råvaror utan att lämna byggnaden när ni har konferens hos oss. Helt perfekt!

Kopp kaffe

Fika

När ni håller konferens hos oss erbjuder vi alltid nybryggt kaffe som piggar och beroende på om ni har en heldag- eller halvdagskonferens, serverar vi 1 eller 2 fika under dagen. 

En god avslutning med dryckesprovning

Vad är ett bra vin? Hur ska det se ut? Vilken druva ska jag välja? Alternativen är många, smakerna likaså. Det finns rött, vitt, rosé och det bubbliga mousserande. Nykomlingarna på marknaden är lika många som klassikerna, och vinlistorna på restaurangerna är snart lika långa som svårtolkade. 

Det sägs att vi engagerar oss ju mer kunskap vi har. Med hjälp av Johan Skoglund, vår alldeles egna sommelier, kan smakupplevelsen av ditt nästa glas vin bli något alldeles extra. 

Hur kan då Johan hjälpa dig att våga välja något annat vin än det du alltid tar till köttbiten du precis beställt in? Med vår vinskola öppnar vi upp dörren till vinvärlden och ger dig en möjlighet att uppleva vin på ett helt nytt sätt. Vi anpassar provningen efter din erfarenhet kring vin, och ger dig fler verktyg för att du ska våga mer med vin.

Vår filosofi är att bra viner ska vara tillgängligt för alla. Därför köper vi in de bästa vinerna på marknaden och serverar i vår restaurang.  Johan har flerårig erfarenhet av Sommelieryrket och hans personliga favorit i vinvärlden är Champagne.

Vi erbjuder även andra dryckesprovningar så som ölprovning och övrig spritprovning.

Kontakta oss för pris och bokning. För vinprovning gäller minst 10 betalande gäster.

Du är varmt välkommen att boka konferens!
Hur länge vill ni stanna?
Har ni besökt oss förut

Tack för ditt mail, vi återkommer inom kort

Hamnmagasinets 10 tips för en lyckad konferens

Förbered dig ordentligt innan mötet. Det är viktigt att du har en tydlig agenda och att du har all information du behöver för att kunna leda mötet effektivt. Förbered även eventuella presentationer eller dokument som ska delas ut under mötet.
bottom of page