mer vin med johan

Vad är ett bra vin? Hur ska det se ut? Vilken druva ska jag välja? Alternativen är många, smakerna likaså. Det finns rött, vitt, rosé och det bubbliga mousserande. Nykomlingarna på marknaden är lika många som klassikerna, och vinlistorna på restaurangerna är snart lika långa som svårtolkade. 

Det sägs att vi engagerar oss ju mer kunskap vi har. Med hjälp av Johan Skoglund, vår alldeles egna sommelier, kan smakupplevelsen av ditt nästa glas vin bli något alldeles extra. 

Hur kan då Johan hjälpa dig att våga välja något annat vin än det du alltid tar till köttbiten du precis beställt in? Med vår vinskola öppnar vi upp dörren till vinvärlden och ger dig en möjlighet att uppleva vin på ett helt nytt sätt. Vi anpassar provningen efter din erfarenhet kring vin, och ger dig fler verktyg för att du ska våga mer med vin.

Vår filosofi är att bra viner ska vara tillgängligt för alla. Därför köper vi in de bästa vinerna på marknaden och serverar i vår restaurang.  Johan har flerårig erfarenhet av Sommelieryrket och hans personliga favorit i vinvärlden är Champagne.

Vi erbjuder även andra dryckesprovningar så som ölprovning och övrig spritprovning.

Kontakta oss för pris och bokning. För vinprovning gäller minst 10 betalande gäster.